Чувствате се удавени в морето от информация? Обадете ни се! Как да купя? » Поддръжка » Документи » Мултимедиа » Термини » Търсене » Карта на сайта » Партньори

Home
HomeHomeTechnologySolutionsProductsOur CustomersAbout us

Home
» Начало » Нашите клиентиНякои от нашите клиенти

Наши клиенти са различни по големина компании и организации, опериращи в различни браншове и сфери, притежаващи различни структури и брой заети лица. Най-малките ни клиенти са компании с по 2-3 души персонал, докато най-големите са в топ 20 работодатели в България.

Системите, предлагани от Хибридни Системи АД отговарят на тези различни нужди, благодарение на своята архитектура, гъвкавост и конвергентност.


BNP PARIBAS Personal Finance
(Jet Finance International)

JetFinance е една от най–големите фирми за потребителско кредитиране в България. Нашите финансови услуги са разработени, за да задоволяват максимално потребностите на нашите клиенти. Над 1000 са населените места, в които сме кредитирали клиенти; Над 2 600 са магазините, в които предлагаме нашите финансови услуги. Осигуряваме на Клиента най–достъпната, най–бързата и най–облекчената от бюрокрация услуга.


bTV

bTV е първата частна национална телевизия в България. Тя е собственост на Central European Media Enterprises (CME). Програмата на bTV се появи за първи път в ефир на 1 юни 2000 г., като разчупи монопола на обществената национална телевизия и промени изцяло медийната среда у нас. За тези години bTV се наложи като най-гледания ТВ канал в България с близо 37% дял от всички зрители и с челни позиции на рекламния пазар.


Централна Кооперативна Банка

Централна кооперативна банка АД е универсална търговска банка, която принадлежи към финансовата структура на ЦКБ Груп ЕАД. Тя, заедно с другите финансови дружества, предлага пълната гама от услуги в областта на финансовото посредничество, продукти и услуги, като поставя акцент върху финансиране на малки и средни предприятия и индивидуалното банкиране на своите клиенти.


Токуда банк

"Токуда банк" АД има пълен лиценз, който й позволява да извършва в страната и чужбина всички сделки по чл.1, ал.1 от Закона за банките. Дейността на банката е в съответствие с изискванията на действащата нормативна уредба. "Токуда банк" АД е част от икономическата група "Интернешънъл Хоспитал Сървис" Ко, Япония.


Елана Холдинг

ЕЛАНА стартира своята дейност като паричен брокер и с течение на времето разшири дейността си, обхващайки търговия на парични и капиталови пазари, корпоративни финанси, инвестиционно банкиране и управление на активи. Компанията се структурира като холдинг с три дъщерни дружества, които покриват различна област на финансовите пазари. ЕЛАНА Холдинг е мажоритарен собственик във всяко от тях.


Лендмарк Пропърти Мениджмънт ЕАД

Landmark was established in 2004 with the strategy to acquire good quality investment grade, income producing property. This strategy was implemented successfully over the last four years and now the Landmark portfolio is considered by many to be the largest and best quality commercial property portfolio in Bulgaria. Our annual rental income exceeds 15m euro pa and is growing every year with the completion of new property developments.


Мелон България ЕАД

Мелон България ЕАД, филиал на Mellon Technologies и член на Mellon Group of Companies, е основана през 2001 година. Компанията Мелон България, която се намира в София, предлага решения и услуги за извършване на транзакции на организации със силен потребителски бизнес като например банки, ориентирани към банкиране на дребно, компании за публични услуги, доставчици на телекомуникационни услуги и големи частни компании.


Главболгарстрой

"Главболгарстрой" е една от най-големите частни строителни фирми в България с 30-годишен строителен опит на териториите на България, Руската Федерация, Украйна, Беларус, Казахстан, Узбекистан, Туркменистан, Германия и Близкия Изток. "Главболгарстрой" е първата българска строителна фирма, сертифицирана по Стандарта за качество ISO 9001. "Главболгарстрой" извършва жилищно, обществено, промишлено и инфраструктурно строителство, отговарящо на най-съвременните изисквания, в качеството си на Главен изпълнител, Главен Подизпълнител, Подизпълнител и Инвеститор. Строи престижни обекти от Полярния кръг до пустините на Южната Азия.


Кредитреформ България

Creditreform възниква през 1879 в град Майнц, Германия, когато група местни търговци основават сдружение за защита от недобросъвестни делови партньори. В рамките на десетина години идеята се разпространява в цялата страна и такива сдружения възникват в почти всички по-големи градове на Германия. Във всеки град един от членовете поема ролята на координатор на сдружението, като фирмите-координатори се обединяват в регионални сдружения, а регионалните сдружения от своя страна се обединяват в асоциация.


Делтасток АД

Инвестиционният посредник "Делтасток" АД е основан и функционира на финансовия пазар в България от 1998 г. Дружеството има пълен лиценз, издаден от КФН за извършване на дейност като инвестиционен посредник в страната и чужбина и лиценз от БНБ за извършване на сделки с чуждестранни средства за плащане в брой и по безкасов начин. "Делтасток" АД е член на Българската фондова борса - София и Централен депозитар от учредяването си през 1998 г.


Мегалан Нетуърк

Мегалан Нетуърк е компания с десет годишен опит в предоставянето на Интернет услуги. Ние сме доставчикът с най-голям пазарен дял в столицата - с над 60 000 клиента. Разнородният характер и нужди на интернет потребителите доведе до разработване и адаптиране на специализирани корпоративни и индивидуални Интернет решения, предоставени чрез кабелна и оптична мрежа, в зависимост от конкретните изисквания на всеки един клиент. За Мегалан Нетуърк работи екип от над 250 квалифицирани специалисти, който се грижи денонощно за качеството на предоставяните Интернет решения и изправността на преносната инфраструктура. Мегалан Нетуърк разполага с денонощен Call center и екип от техници, които са на разположение на клиентите 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Дори и най-малкият клиентски проблем, който не може да бъде отстранен на ниво поддръжка, стига до най-високо управленско ниво.


ДатаМакс

Фирмата е специализирана в изграждането на интегрирани информационни системи с финансово-икономическа насоченост. Между основните продукти са: Интегрирана банкова информационна система; Система за обслужване на плащанията с национални дебитни карти с лого на БОРИКА; Система за отдалечено банково обслужване "HomeBanking"; Интегрирана система за инвестиционни посредници; Система за обслужване на плащанията с кредитни карти AmericanExpress; Система за клиринг и сетълмент на международни дебитни Cirrus/Maestro и кредитни карти - Europay/MasterCard, лицензирана от Europay International; Система за обслужване на търговци, приемащи плащания с кредитни и дебитни карти VISA; Система за плащания с банкови карти в Интернет - ePay.bg


Дженеръс Ауто

Като наследник на Роял Карс ООД и Бояна Ауто ЕООД ДЖЕНЕРЪС АУТО ЕООД притежава богати традиции като официален вносител на автомобили с марка OPEL, а от 2004 г. е и официален вносител на CHEVROLET - производство на GM DAT Company за България. Фирмата успешно реализира на взискателния и силно-конкурентен български автомобилен пазар пълната моделна гама автомобили, предназначени за продажба в Европа, на две от водещите марки на General Motors – OPEL и CHEVROLET.


Информационно обслужване АД

Информационно обслужване е основана през 1970 г. и е една от водещите ИТ компании в България. Предлага високотехнологични решения в областта на системната интеграция, изграждане и поддръжка на национални бази данни и електронни регистри, софтуерни продукти и електронен подпис, асемблиране и поддръжка на хардуерни системи. Предоставя консултантски услуги в областта на хардуера, софтуера и информационните технологии.


Electron.BG

Нашият сайт е създаден през 2004 г. и е един от първите Български сайтове специализиран в областта на потребителската електроника. Зад него стои повече от 10 годишен опит и традиция на фирма ДД-М ЕООД.


Ратола

Ратола е официален вносител на автомобили Brabus и SsangYong. Поддържа сервиз за посочените марки.


Fox International Channels Bulgaria

Водещо име на международния телевизионен пазар, Фокс Интернешънъл Ченълс притежава и управлява разнообразни развлекателни канали, както и представлява външни телевизионни канали на всички основни световни пазари. Фокс Интернешънъл Ченълс фокусира дейността си върху развиването на специализирани кабелни и сателитни телевизионни канали, предлагайки разнообразно и висококачествено съдържание, предназначено за публика от различни възрастови групи и интереси. Тези канали са вече наложили се имена на международния медиен пазар.


Synovate

We help our clients meet the commercial challenges of the information age by constantly creating innovative ways of gathering facts, and turning that data into strategic business insights. If there's no existing method of finding out what you need to know, we'll invent it.


ЗОФ Вайс Медика АД

Ние сме бързо развиваща се компания, изградена от специалисти с дългогодишен опит в здравеопазванетои здравното осигуряване и възможност за покритие на територията на цяла България. Нашата амбиция е да предложим качествени медицински услуги, европейски стандарти на обслужване, внимание и съпричастност към клиента.


Цифрова кабелна компания

Предлагаме 60 телевизионни програми, над 100 цифрови, 60 радиопрограми, Високоскоростен интернет в гр. Пловдив.


Индустриал Комерс

"Индустриал Комерс" е ексклузивен дистрибутор на Hyundai Motor Company за България от 1998 година. Предлагаме пълната гама леки и лекотоварни автомобили с марка Hyundai, с уникалната гаранция от 5 години или 150 000 км.


Ейвън Козметикс

Милиони жени по света се радват на високото качество на козметичните продукти на Avon. Цялостната дейност на компанията е посветена на перфекционизма – всеки продукт, носещ името на Avon е символ на висок стандарт за качество и безопастност. За постигането на тази висока цел се грижат всички служители на Avon, както и специален отдел за Научно изследователска дейност, съставен от известни козметични експерти от цял свят.


СЕ Борднетце - България

Дейността на фирмата е свързана с производството на кабелни електрически инсталации за автомобилната индустрия. Това означава компоненти за пълно окабеляване - от бордовия компютър до спирачната система и осветлението, през функциите за сигурност като Airbag, до най-модерните комуникационни системи, като сателитната и озвучителната.


КОМПЮТЪР 2000 България

КОМПЮТЪР 2000 България ЕООД е основано през 1995 г. с основна дейност внос и дистрибуция на продукти и софтуер от сферата на информационните технологии. До 2000 г. компанията е била дъщерно дружество на един от водещите тогава световни дистрибутори COMPUTER 2000 Germany. От началото на века тя става българска собственост и работи на основата на франчайзинг с TECH DATA, вторият световен дистрибутор с оборот над 22 млрд. щатски долара. 12 години на пазара е доказателство за успешния модел на бизнес.


JAR Computers

JAR Computers успешно сe развива и разраства през своето 12-годишно съществуване. Фирмата разполага с офиси и магазини на територията на София. Създадена е мрежа за продажби в близо 50 големи града в страната посредством собствени търговски обекти, франчайзинги и представители. Фирмата работи с около 150 активни дилъри в цяла България. Базирайки се на ежегодните проучвания на IDC провеждани в ИТ бранша, JAR Computers се нарежда в челната тройка сред фирмите предлагащи компютърна техника.


Travel Store Maker

TravelStoreMaker.com is established in 2000 by private investors as a US Delaware Corporation with primary operation located in Sofia, Bulgaria. The company’s core competence includes the development of multilingual Internet booking engine that operates in 17 languages and travel related Web-technology and software solution.


Полипост АД

ПОЛИПОСТ АД е частен пощенски оператор, работещ съобразно най-новите световни постижения на съвременните технологии. Дружеството е създадено през 1998г. в София като отговор на високите потребности и изисквания на обществото. За кратко време компанията се наложи сред потребителите и успя да се утвърди благодарение на разнообарзните услуги, които предлага.


Онлайн Директ

Онлайн Директ е лицензирана телекомуникационна компания, която реализира собствена кабелна структура и предлага комплексна телекомуникационна услуга – TRIPLE PLAY. Полагаме собствена оптична мрежа в град София, като следваме нова технология (FTTB* – оптичен кабел до сграда). Крайната цел е да доставим на абонатите комплексна услуга от интернет, цифрова телевизия и телефония.IP ТЕЛЕФОННА ЦЕНТРАЛА

Представете си, че можете винаги да сте на работното си място... или в къщи... или на семинар... или където и да е. Представете си, че говорите, обменяте данни и видео в реално време, от всяка точка на планетата, при това безплатно (заплащате само връзката до Интернет). Сега спрете да мечтаете - решението е вече при Вас. Прочетете внимателно тази информация и преценете как да се възползвате от нашите възможности. Може да имате неограничен брой вътрешни телефонни / видео постове. Може да имате почти неограничен брой външни линии от различни доставчици на гласови услуги. Може да избирате кой разговор по коя линия / при кой доставчик да се обслужи. Може да налагате лимити на входящите и изходящите повиквания. Може да следите сметките на всеки вътрешен абонат, на всяка изходяща линия. Може да правите това от всяка точка на планетата. И още много други...

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Хибридните системи могат да бъдат оборудвани с необходимия хардуер за провеждане на видеонаблюдение. Изображението от камерите се предава в цифров вид, което позволява пренос на изображението през интернет - до компютър с интернет браузър, на който да се провежда наблюдението. Поддържа стандартно запис на видео, motion detection, контрол движението на камери, поддръжка на зони, филтри, аларма при движение - по телефон, e-mail или GSM, и др.

КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

Чрез използване на безконтактна технология за оторизация (RFID), нашите системи осигуряват контрол на достъпа в офиси, сгради и на публични места. Интерфейсът за управление, контрол и преглед в реално време е WEB базиран и може да се ползва от произволен компютър, на произволно място, като единственото условие е да има достъп до Интернет. Контролът на достъпа може да се ползва и за следене работното време на персонала чрез различни справки, достъпни от WEB интерфейса на системата.

АВТОМАТИЗАЦИЯ НА СГРАДИ

Нашите системи разполагат с възможности за контрол на произволни електроуреди, чрез използване на протокол X.10. Включване, изключване, постепенно усилване и намаляване на осветителни тела или групи от тях. Включване, изключване на произволни електроуреди, с произволна консумация на енергия. Тъй като цялата система се управлява от компютър, Вие можете да контролирате всичко от разстояние, посредством телефон, интернет, GSM и др. Могат да се създават различни алгоритми, които да съобразяват включването и изключването на определени групи електроуреди според часа, датата, работното време и др. Освен в автоматичен режим, системата работи и чрез използване на дистанционни управления, стандартни ключове на лампи и др. При желание може да се командва с глас - директно или по телефона.

E-MAIL, WEB, FTP, DB СЪРВЪР

Нашите системи имат вграден E-Mail сървър - създайте колкото искате e-mail акаунта за своите служители, партньори и приятели (priatel@company.com). Да не забравим - към който искате от домейните си! Вграден WEB сървър - няма нужда да плащате за хостинг на никого - поддържайте до 100 домейна (www.firma.com) директно от нашите системи! FTP сървър - организирайте UPLOAD, DOWNLOAD за своите служители или клиенти (драйвъри, брошури и т.н.). Единственото ограничение е размера на дисковете на сървъра Ви. Е, максималният размер е около 2 TB, което е повече от достатъчно. Вграден сървър за База Данни. Можете да го използвате, за да складирате фирмената си информация. Нашите системи могат да обслужват само Вашата вътрешна, корпоративна мрежа - без да са видими за останалия свят. Подходящи са за сензитивна информация, мрежови програми за счетоводство, управление, комуникации и др.

СПОДЕЛЯНЕ НА ИНТЕРНЕТ

Нашите системи могат да рутират трафик - организирайте своята мрежа, както пожелаете - с под-мрежи, VLAN и т.н. Споделете общата интернет връзка със целия офис. Ограничавайте трафика от и към всяко IP в мрежата си без допълнително устройство. Да, толкова е просто. Нашите системи имат вградени защитни стени - използвайте ги за да повишите сигурността на Вашата мрежа. Можете да ограничавате дори публичния достъп до WEB сървърите си. Скрийте вътрешните компютри от интернет - така няма да пострадате от атаки към вътрешните си машини.HybSys Logo

МНОГО ПРОБЛЕМИ.

ЕДНА СИСТЕМА.
ЕДНО РЕШЕНИЕ.


телефонна централа
Национален номер: 0700 300 24 - На цената на едно градско обаждане от цялата страна
e-mail office®hybsys.bg
Web Mail Authorized Personal


Условия за ползване » Гаранционна политика » Поддръжка
Hosted on HybSys 5000 Platform
Хибридни Системи АД, 2006-2011 ©
Информация за контакт с нас Клиентите, които ни се довериха Продуктите, които внасяме или произвеждаме Решенията, които реализираме Технологиите, които използваме Начало