Чувствате се удавени в морето от информация? Обадете ни се! Как да купя? » Поддръжка » Документи » Мултимедиа » Термини » Търсене » Карта на сайта » Партньори

Home
HomeHomeTechnologySolutionsProductsOur CustomersAbout us

Home
» Начало » РешенияНашите решения

Решения за VoIP

Наета IP базирана централа

Това решение е предпочитано от фирмите, които желаят да имат модерна телефонна централа с произволна свързаност - GSM, стационарни линии, VoIP линии, но не желаят да инвестират в скъпо телекомуникационно оборудване и неговата поддръжка.

Предимства са фиксираната месечна цена за наем, неограничени възможности и гъвкавост, липса на техническа поддръжка, териториална разпокъсаност на ползвателите, лесно ползване, понижаване на телефонните сметки с поне 50%. Още за това решение »

Организации, нуждаещи се от телефонна централа последно поколение
HybSys 3000R

Това решение е предпочитано от фирмите, които желаят да имат модерна телефонна централа с произволна свързаност - GSM, стационарни линии, VoIP линии. Харесвано е заради своята гъвкавост и адаптивност към специфичните нужди на организацията, своята надеждност, огромните си възможности, лесната поддръжка и не на последно място - лесното (и евтино) разширение на системата. Още за това решение »


Организации, нуждаещи се от терминиране на трафик
HybSys Cluster

Позволява свързване на неограничен брой оператори на телефонни услуги, използващи различни протоколи и мрежи. Харесвано е заради своята гъвкавост и адаптивност към специфичните нужди на организацията, своята надеждност, огромните си възможности, лесната поддръжка и не на последно място - лесното (и евтино) разширение на системата. Още за това решение »

Организации, нуждаещи се от изграждане и поддръжка на кол-център
HybSys 4000R

Позволява равномерно натоварване на операторите, пълен контрол над кол-центъра, изчерпателни и прегледни справки и графики за представянето на операторите и кол-центъра като цяло. Харесвано е заради своята гъвкавост и адаптивност към специфичните нужди на организацията, своята надеждност, огромните си възможности, лесната поддръжка и не на последно място - лесното (и евтино) разширение на системата. Още за това решение »

VoIP решения за всеки бизнес!

Нашите решения са толкова гъвкави, че са приложими за всякакъв вид бизнес - търговия, логистика, финанси и банково дело, директен маркетинг, строителство, интерактивни услуги и игри по телефона и много други - доказва го дългият списък клиенти, които ни се довериха.


Решения за видеонаблюдение

Локална система
HybSys ZM

Наблюдение в рамките на един обект. Използва се сървър за видеонаблюдение, камери за наблюдение и други компоненти, разположени в един обект с възможен достъп през интернет. Още за това решение »Глобална система
HybSys HC

Наблюдение на повече от един обект - тук имаме предвид няколко обекта за наблюдение - няколко локални системи или една такава, свързана с обектите през интернет. Още за това решение »

Система с отдалечено наблюдение
HybSys ZM

Насочена към клиенти с териториално разпределена мрежа от офиси, магазини, складове, бензиностанции и други подобни. Извършва се видеонаблюдение в мрежа чрез мрежови камери с един център за отдалечено управление и наблюдение на ситуацията в реално време. Още за това решение »


Видеоконферентна връзка
HybSys 8X00

Интересно и практично предложение за бизнес и развлечение. Още за това решение »


Решения за контрол на достъпа и работното време


» За офиси

» За сгради


» За предприятия

» За хотели


Нашите решения осигуряват заедно и поотделно пренос на глас, видео и данни по IP мрежа, контрол на достъпа и работното време, автоматизация на сгради, офиси, паркинги и др.

HybSys Logo

МНОГО ПРОБЛЕМИ.

ЕДНА СИСТЕМА.
ЕДНО РЕШЕНИЕ.
телефонна централа
Национален номер: 0700 300 24 - На цената на едно градско обаждане от цялата страна
e-mail office®hybsys.bg
Web Mail Authorized Personal


Условия за ползване » Гаранционна политика » Поддръжка
Hosted on HybSys 5000 Platform
Хибридни Системи АД, 2006-2011 ©
Информация за контакт с нас Клиентите, които ни се довериха Продуктите, които внасяме или произвеждаме Решенията, които реализираме Технологиите, които използваме Начало