Web Analytics

     Как да купя? » Поддръжка » Документи » Мултимедиа » Термини » Търсене » Карта на сайта » Партньори

Home
HomeHomeTechnologySolutionsProductsOur CustomersAbout us

Home
» Начало » Решения » Видеонаблюдение » Локална система за видеонаблюдение ZM

Локална система за видеонаблюдение

Наблюдение в рамките на един обект. Използва се сървър за видеонаблюдение, камери за наблюдение и други компоненти, разположени в един обект с възможен достъп през интернет.

Една от основните ни концепции - предназначена за наблюдение от самия обект с достъп през интернет. Към специализиран видеосървър се свързват определен брой видеокамери. Софтуер управлява и контролира всички процеси. Наблюдението се извършва в самия обект и се извършва запис. Може да се извършва непрекъснат аудио и видеозапис от всички камери, запис при движение или по зададен график. Могат да се задават визуални зони, които софтуера следи и при движение в тях започва запис, известява чрез SMS, или изпраща съобщение или снимка по мейл. Вие като мениджър можете от кабинета си или през интернет да наблюдавате ситуацията в обекта от всяка точка на света. Това можете да направите и чрез PDA устройство.
"
Локална система за видеонаблюдение


»   телефонна централа
Информация за контакт с нас Клиентите, които ни се довериха Продуктите, които внасяме или произвеждаме Решенията, които реализираме Технологиите, които използваме Начало