Web Analytics

     Как да купя? » Поддръжка » Документи » Мултимедиа » Термини » Търсене » Карта на сайта » Партньори

Home
HomeHomeTechnologySolutionsProductsOur CustomersAbout us

Home
» Начало » Решения » Видеонаблюдение » Система за отдалечено видеонаблюдение ZM

Система с отдалечено наблюдение

Насочена към клиенти с териториално разпределена мрежа от офиси, магазини, складове, бензиностанции и други подобни. Извършва се видеонаблюдение в мрежа чрез мрежови камери с един център за отдалечено управление и наблюдение на ситуацията в реално време.

Ако имате обекти, разпръснати на територията на града или страната като магазини, складове, бензиностанции, хотели, строежи и други, където е нерентабилно изграждане на локална видеонаблюдателна система, но е нужно наблюдение и може да се осигури интернет връзка, се изграждат отдалечени точки за наблюдение. Използват се се мрежови видеокамери. Това са камери, които функционират самостоятелно и са независими от компютри. Имат вграден видеосървър и уеб браузър, включват се директно към интернет. Със свързването на отделна мрежова камера вече притежавате работеща точка за наблюдение. Не е нужен сървър за видеонаблюдение, помещение за инсталирането му, поддръжка и т.н.

"
Система с отдалечено видеонаблюдение

»   Информация за контакт с нас Клиентите, които ни се довериха Продуктите, които внасяме или произвеждаме Решенията, които реализираме Технологиите, които използваме Начало