Web Analytics

     Как да купя? » Поддръжка » Документи » Мултимедиа » Термини » Търсене » Карта на сайта » Партньори

Home
HomeHomeTechnologySolutionsProductsOur CustomersAbout us

Home
» Начало » Решения » VoIPРешения за VoIP

 3000R


 4000R


 Cluster

Наета IP базирана централа

Това решение е предпочитано от фирмите, които желаят да имат модерна телефонна централа с произволна свързаност - GSM, стационарни линии, VoIP линии, но не желаят да инвестират в скъпо телекомуникационно оборудване и неговата поддръжка.

Предимства са фиксираната месечна цена за наем, неограничени възможности и гъвкавост, липса на техническа поддръжка, териториална разпокъсаност на ползвателите, лесно ползване, понижаване на телефонните сметки с поне 50%. Още за това решение »

Организации, нуждаещи се от телефонна централа последно поколение

Това решение е предпочитано от фирмите, които желаят да имат модерна телефонна централа с произволна свързаност - GSM, стационарни линии, VoIP линии. Харесвано е заради своята гъвкавост и адаптивност към специфичните нужди на организацията, своята надеждност, огромните си възможности, лесната поддръжка и не на последно място - лесното (и евтино) разширение на системата. Още за това решение »

Организации, нуждаещи се от изграждане и поддръжка на кол-център

Това решение е предпочитано от фирмите, защото позволява равномерно натоварване на операторите, пълен контрол над кол-центъра, изчерпателни и прегледни справки и графики за представянето на операторите и кол-центъра като цяло. Харесвано е заради своята гъвкавост и адаптивност към специфичните нужди на организацията, своята надеждност, огромните си възможности, лесната поддръжка и не на последно място - лесното (и евтино) разширение на системата. Още за това решение »

Организации, нуждаещи се от терминиране на трафик

Това решение е предпочитано от фирмите, защото позволява свързване на неограничен брой оператори на телефонни услуги, използващи различни протоколи и мрежи. Харесвано е заради своята гъвкавост и адаптивност към специфичните нужди на организацията, своята надеждност, огромните си възможности, лесната поддръжка и не на последно място - лесното (и евтино) разширение на системата. Още за това решение »

Решения за всеки

Нашите решения са толкова гъвкави, че са приложими за всякакъв вид бизнес - търговия, логистика, финанси и банково дело, директен маркетинг, строителство, интерактивни услуги и игри по телефона и много други - доказва го дългият списък клиенти, които ни се довериха."
Решенията за VoIP - накратко
Нови възможности
Преценете сами каква IP централа, крайни устройства и инфраструктура са Ви необходими - напълно автоматично. Ако желаете, може да поискате и оферта за избраното. Опитайте сами »»   

Условия за ползване » Гаранционна политика » Поддръжка
Hosted on 5000 Platform
, 2006-2009 ©
Информация за контакт с нас Клиентите, които ни се довериха Продуктите, които внасяме или произвеждаме Решенията, които реализираме Технологиите, които използваме Начало