Web Analytics

     Как да купя? » Поддръжка » Документи » Мултимедиа » Термини » Търсене » Карта на сайта » Партньори

Home
HomeHomeTechnologySolutionsProductsOur CustomersAbout us

Home
» Начало » Решения » VoIP » Наета IP централа » Запис на разговори 5000 Cluster

Решения за VoIP

Наета IP базирана централа - Запис на разговори и контрол в реално време

Записа на разговори е наложителен, когато искаме да подобрим обслужването на клиентите си, да регистрираме обаждане (напр. когато брокер получава поръчка за покупка на акции) или просто да контролираме служителите си. За да сме в пълен синхрон със законодателството и себе си, е добре да уведомяваме и двете страни в разговора, че същият се записва и с каква цел. Това може да стане с прост уводен IVR. Няма лимит на записваните разговори - не е необходимо да триете нищо.

Кои разговори се записват
  • Всички разговори - гони ни параноята;
  • По входяща линия - например всички разговори към отдел Поддръжка и рекламации се записват, за да не могат после служителите ни да твърдят, че не знаят за проблем на наш клиент.
  • По направление - например от Служител X се оплакват масово клиенти поради лошо отношение.
  • По изходяща линия - например тази, която ползваме, за да уведомим наши некоректни платци за изтекъл срок на плащането и т.н.
  • По усмотрение на служител - когато служителя прецени, натиска напр. *1 на телефона си и разговора се записва от този момент - нататък.
Работа с записани разговори

Централите разполагат с нарочен интерфейс за записаните разговори. Последните са групирани по дни, инициатор, получател. Има информация за продължителността на разговора, както и по кои линии е записан. Може да чуете записан разговор тук, за да добиете представа за качеството на запис.

Мониторинг на разговори в реално време

По всяко време мениджър или упълномощен служител може да набере определен вътрешен номер, да се оторизира с личния си PIN код и да подслушва в реално време избран от него разговор. Превключването между разговорите за мониторинг и сканирането за такива става чрез клавишни комбинации от IP телефона.

Следва: Потребителски интерфейс на централа »

»
Запис на разговорите

Нови възможности
Преценете сами каква IP централа, крайни устройства и инфраструктура са Ви необходими - напълно автоматично. Ако желаете, може да поискате и оферта за избраното. Опитайте сами »»   


телефонна централа
Информация за контакт с нас Клиентите, които ни се довериха Продуктите, които внасяме или произвеждаме Решенията, които реализираме Технологиите, които използваме Начало