Web Analytics

     Как да купя? » Поддръжка » Документи » Мултимедиа » Термини » Търсене » Карта на сайта » Партньори

Home
HomeHomeTechnologySolutionsProductsOur CustomersAbout us

Home
» Начало » Решения » VoIP » Наета IP централа » Абонати на системата 5000 Cluster

Решения за VoIP

Наета IP базирана централа - Абонати на системата

За разлика (и за щастие) от традиционните телефонни централи, към IP централите може да се свърже абонат, който няма физическа връзка към самата централа, т.е. може да се намира в друг офис, град или държава. Единствено условие е да има скромна връзка с Интернет на мястото където се намира. Това преимущество може да се ползва ежедневно от служителите на компанията - например могат да си взимат телефона в къщи и да работят от там спокойно - така - сякаш са в офиса.

Вие може да включите освен служители и Ваши партньори, с които говорите често като ограничите разговорите им само вътре в системата. По този начин премахвате телефонната сметка за съответния партньор.

За да се свърже абонат към централата му е необходимо IP базирано устройство.

Устройства и начини на свързване
  • Най-евтино е чрез използване на софтуерен телефон, слушалки и микрофон. Уви, не е най-практичното... Необходим е постоянно работещ компютър със страртиран софтуерен телефон и... слушалки на ушите. Популярни и безплатни софтуерни телефони са например X-Lite или Zoiper.


  • Хардуерните ATA (Аналогов телефонен адаптер) позволяват свързване на обикновен телефонен апарат, факс или DECT към централата. Не е необходимо да има компютър. Включва се директно в компютърната мрежа с UTP кабел. Хибридни системи АД е вносител на ATA адаптери с различни характеристики.


  • Хардуерните IP телефони са специализирани устройства за VoIP телефония и се свързват директно с централи . Те имат специални бутони за прехвърляне на разговор, списъци с пропуснати/получени разговори, спикърфон и др. Не е необходимо да има компютър. Включва се директно в компютърната мрежа с UTP кабел. Хибридни системи АД е вносител на различни видове IP телефони - стационарни, DECT, WiFi, конферентни системи.
Добавяне и премахване на абонати в системата

Тъй като става въпрос за IP базирана централа , добавянето и премахването на абонати става за секунди от представители на фирмата след получено обаждане от титуляра по договора. Обаждането е безплатно и е в рамките на централата .

Настойка на IP устройствата

Настройката на IP устройства обикновено се прави от служители на , но е доволно проста задача, тъй като всяко устройство има вграден WEB сървър, през който се конфигурира всичко. Предоставяме два екрана - от IP телефон и от ATA, за да придобиете представа:
Следва: Ограничаване на разговорите »»
Абонати на систематаНови възможности
Преценете сами каква IP централа, крайни устройства и инфраструктура са Ви необходими - напълно автоматично. Ако желаете, може да поискате и оферта за избраното. Опитайте сами »»   


телефонна централа
Информация за контакт с нас Клиентите, които ни се довериха Продуктите, които внасяме или произвеждаме Решенията, които реализираме Технологиите, които използваме Начало