Web Analytics

     Как да купя? » Поддръжка » Документи » Мултимедиа » Термини » Търсене » Карта на сайта » Партньори

Home
HomeHomeTechnologySolutionsProductsOur CustomersAbout us

Home
» Начало » Решения » VoIP » Наета IP централа » Факс система 5000 Cluster

Решения за VoIP

Наета IP базирана централа - Факс система

Факсът -технология с над 150 годишна история

Може да ви прозвучи смешно, но факсът е факт още от 1843 година, когато за първи път Шотландският механик Александър Бейн получава патент за технологията. От тази далечна година до днес, факс технологията се развива и подобрява постоянно, за да съществува в наши дни такава, каквато я познаваме.

Добрият стар факс

Почти няма организация, която да не разполага с факс машина - ползваме я ежедневно и често разчитаме на нея при реализиране на бизнес задачите си. Но тя е неудобна. Трябват й консумативи. Трябва й поддръжка. За да пуснем факс, трябва да го имаме на хартия (в най-честия случай). Трябва да отидем до факса (който може да е дори на друг етаж), за да изпратим онова, което искаме. А когато трябва да получим нещо, сновем изнервено около него и се чудим дали всичко е наред - има ли хартия, консуматив, линията работи ли и т.н.

В цифровата ера

Тъй като смятаме, че изброените по-горе неудобства са недопустими в днешната ера на високи технологии предлагаме на всички заинтересовани ново решение - еFAX. То не се нуждае от консумативи, за да получава и изпраща факсове. То е надеждно, работи 24 часа в денонощието, 365 дни в годината и се възползва от последните технологии в сектора. То е достъпно от всяка точка на света през Интернет - когато сте толкова далеч от своя офис... Звучи фантастично, но вече можем да изпращаме и получаваме факсове от огромно разстояние така, сякаш сме в офиса.

Стандартният факс срещу eFax

Изпращане

Да вземем следния сценарий: Трябва спешно да изпратим важен проекто-договор на наш партньор по факса.

Стандартния факс: Отваряме текстообработващата си програма и разпечатваме на принтера договора, който ни е необходим. Бързичко отиваме до факса, изчакваме си реда (колегата също трябва да пуска факс). Поставяме договора на факса, набираме номера и след някой и друг опит успяваме да го пратим успешно. Изчакваме да излезе потвърждението, че факса е минал OK и щастливи продължаваме работата си.

eFax: Отваряме текстообработващата си програма и разпечатваме факса директно към eFAX системата, като задаваме телефонният номер на който факсът да бъде изпратен, както и e-mail, на който да получим резултата.

Получаване

Да вземем следния сценарий: Трябва спешно да получим важен проекто-договор от наш партньор по факса, да го преправим и върнем обратно.Но не сме си в офиса...

Стандартния факс: Секретарката получава факс, адресиран до нас. Тя вижда, че е спешно и ни звъни по мобилния. Какво да прави? Идеи?!

eFax: Факсът за нас се получава директно на електронната ни поща - можем да го прочетем, поправим и изпратим от където и да е, стига да разполагаме с интернет връзка.

eFax - основни характеристики
 • Независима система за разпращане и получаване на факс съобщения;
 • Поддръжка на 8 едновременни факс линии на телефонни номера от номерационния Ви план;
 • Изпращане на факс от всяка точка на планетата с връзка към интернет
 • Изпращане на факс с директен печат от произволна компютърна програма
 • Изпращане на факс чрез електронна поща с прикачен файл и телефонен номер (до който да се изпрати факса) в полето Subject
 • Получаване на факс директно на WEB интерфейса на централата;
 • Получаване на факс директно на електронната поща като прикачен файл ();
 • Разпращане на факс до списък с получатели;
 • Автоматично Изпращане на факс в указано от изпращача време (дата и час на изпращане);
 • Следене статуса на факсовете от WEB интерфейса на централата или чрез електронната поща;
 • Много други (по-екзотични) възможности.
Следва: Гласова поща (телефонен секретар) »

»
Електронна, автоматична факс система

Нови възможности
Преценете сами каква IP централа, крайни устройства и инфраструктура са Ви необходими - напълно автоматично. Ако желаете, може да поискате и оферта за избраното. Опитайте сами »»   


телефонна централа
Информация за контакт с нас Клиентите, които ни се довериха Продуктите, които внасяме или произвеждаме Решенията, които реализираме Технологиите, които използваме Начало