Web Analytics

     Как да купя? » Поддръжка » Документи » Мултимедиа » Термини » Търсене » Карта на сайта » Партньори

Home
HomeHomeTechnologySolutionsProductsOur CustomersAbout us

Home
» Начало » Технология » Видеонаблюдение
VoIP

Обединява традиционната телефония с последните технологии в преноса на глас и видео за комуникационни цели

Видеонаблюдение

Осъществява видеонаблюдение и запис на видео и събития по нов, прогресивен начин в IP преносна среда

» Вече четете.    

Контрол на достъпа

Контролира пропускателния режим и работното време чрез последно поколение технологии - RFID, биометрия и др.

Автоматизация

Прави невъзможното - възможно; Контрол на произволни електроуреди, по произволен начин, от произволно място

» Искате това?    

Видеонаблюдение

Искате да наблюдавате и контролирате своя офис, къща, хотел, производство или учреждение? Необходимо е да организирате по-добре работата на обекти, разпръснати в различни градове, или дори по целия свят? Искате да имате спокойствието, че вашият бизнес и дом са добре охранявани? Желаете да сте с вашите служители, приятели или семейство, докато пътувате или почивате? Решение за всичко това могат да бъдат нашите системи за видеонаблюдение.

Приложение

Ние, Хибридни системи АД, проектираме и изграждаме цифрови видеонаблюдателни системи от ново поколение за охрана и контрол.

Нашите решения са гъвкави и могат да бъдат използвани в различни сфери, включително за наблюдение на бизнес сгради, магазини, складове, финансови институции, хотели, развлекателни центрове, обществени места, здравни заведения, образователни институции, частни домове и кооперации, паркове и градини.

Възможности

Създадените от нас системи позволяват непрекъснато (24/7) наблюдение, по всяко време на деня и нощта, на подвижни и статични обекти, под вода, навън или вътре в помещения, както и във враждебна среда.

Нашите решения позволяват локално и отдалечено (през интернет) наблюдение, запис и преглед и могат да бъдат интегрирани с охранителни системи. Поведението и реакцията на системите към конкретни събития и условия могат да бъдат програмирани според изискванията на клиента. Това може да включва например автоматично известяване за настъпило събитие чрез e-mail, SMS или съобщение по телефон.
"
Въведение във видеонаблюдението»   телефонна централа
Информация за контакт с нас Клиентите, които ни се довериха Продуктите, които внасяме или произвеждаме Решенията, които реализираме Технологиите, които използваме Начало