Web Analytics

     Как да купя? » Поддръжка » Документи » Мултимедиа » Термини » Търсене » Карта на сайта » Партньори

Home
HomeHomeTechnologySolutionsProductsOur CustomersAbout us

Home
» Начало » Технология » VoIP
VoIP

Обединява традиционната телефония с последните технологии в преноса на глас и видео за комуникационни цели

» Вече четете.    

Видеонаблюдение

Осъществява видеонаблюдение и запис на видео и събития по нов, прогресивен начин в IP преносна среда

Контрол на достъпа

Контролира пропускателния режим и работното време чрез последно поколение технологии - RFID, биометрия и др.

Автоматизация

Прави невъзможното - възможно; Контрол на произволни електроуреди, по произволен начин, от произволно място

» Искате това?    

Да помечтаем заедно

Представете си, че можете винаги да сте на работното си място... или в къщи... или на семинар... или където и да е.

Представете си, че говорите, обменяте данни и видео в реално време, от всяка точка на планетата, при това безплатно.

Сега спрете да мечтаете - решението е вече при Вас. Прочетете внимателно тази информация и преценете как да се възползвате от нашите възможности.

Какво е необходимо

За да работи Вашата хибридна мрежа, Ви е необходим достъп до Интернет, сървър със скромни параметри, както и необходимия брой крайни устройства - компютри или телефонни апарати. Да, това е всичко.

Какво ще струва

Според избраното решение и Вашата налична техника, цената на пускане в експлоатация на системата може да варира от 300 до 3000 лв. Цената на поддръжка в оперативен режим е пренебрежимо малка - не е по-голяма от цената за поддръжка на малка до средна телефонна централа. Предлагаме както обучение на Ваши служители за настройка и експлоатация на системата, така и абонаментна, годишна поддръжка. Цени за интернет свързаност, както и такива за разкриване на телефонни постове можем да предоставим при поискване.

Как ще се поддържа

Поддръжката става от дистанция и е на разстояние един безплатен разговор с нас - въпрос на пет минути. Обадете се и ни кажете какво и кога да променим.

Нови възможности

Може да имате неограничен брой вътрешни телефонни / видео постове. Може да имате почти неограничен брой външни линии от различни доставчици на гласови услуги. Може да избирате кой разговор по коя линия / при кой доставчик да се обслужи. Може да налагате лимити на входящите и изходящите повиквания. Може да следите сметките на всеки вътрешен абонат, на всяка изходяща линия. Може да правите това от всяка точка на планетата. И още много други...

Как щe го получа

Обадете се на нашите телефони. Освен че ще получите допълнителна информация, ще имате възможност на практика да се убедите в предимствата от изграждането на хибридна мрежа, доколкото ще попаднете в нашата. Не бързайте да говорите - посетете някои от гласовите ни менюта!

Още по темата

» Прeдимства и недостатъци на VoIP технологията спрямо традиционната телефония..."
Да помечтаем заедно...

Нови възможности
Преценете сами каква IP централа, крайни устройства и инфраструктура са Ви необходими - напълно автоматично. Ако желаете, може да поискате и оферта за избраното. Опитайте сами »

»   телефонна централа
Информация за контакт с нас Клиентите, които ни се довериха Продуктите, които внасяме или произвеждаме Решенията, които реализираме Технологиите, които използваме Начало