Web Analytics

     Как да купя? » Поддръжка » Документи » Мултимедиа » Термини » Търсене » Карта на сайта » Партньори

Home
HomeHomeTechnologySolutionsProductsOur CustomersAbout us

Home
» Начало » Технология » VoIP » Схеми на свързване » Кол-център
VoIP

Обединява традиционната телефония с последните технологии в преноса на глас и видео за комуникационни цели

» Вече четете.    

Видеонаблюдение

Осъществява видеонаблюдение и запис на видео и събития по нов, прогресивен начин в IP преносна среда

Контрол на достъпа

Контролира пропускателния режим и работното време чрез последно поколение технологии - RFID, биометрия и др.

Автоматизация

Прави невъзможното - възможно; Контрол на произволни електроуреди, по произволен начин, от произволно място

» Искате това?    

Кол-център

Кол-центъра използва различни VoIP оператори, за да може да получи най-добрата цена за съответната дестинация. Могат да бъдат привлечени служители, които да работят от вкъщи за кол-центъра (надомна, почасова работа). Кол-центъра може да получава обаждания от VoIP опраторите (в ролята на Helpdesk или поддръжка например).Легенда:

(1-3) Оператори;
(4) Отдалечен оператор;
(5) сървър - сърцето на Вашата хибридна мрежа;
(6) Дублирана свързаност; (7-9) VoIP оператори;

Необходимa е съответна (Интернет, VLAN, VPN) свързаност към VoIP операторите;

Вие сте професионалисти

И ние Ви третираме като такива. Няма да се впускаме в обяснения що е то GSM Gateway, ISDN, ADSL и прочее. Ще наблегнем на онова, което ние можем, а Вие имате нужда от него.

Свързаност

Нашите хибридни сървъри поддържат всякакви VoIP протоколи - SIP, H.323, Skinny, MGCP и др.

Нашите хибридни сървъри поддържат неограничен брой VoIP оператори, което Ви позволява да ползвате различни направления през различните оператори - разговорът минава оттам, от където Ви е най-изгодно в момента. (И да, знаем кога са нощните тарифи и празниците и можем да превключваме автоматично пътя на разговорите).

Нашите хибридни сървъри могат да се свързват с Интернет според Вашите изисквания - LAN, PPPoE, ADSL, DSL, Wireless, Fiber Optics. Също така можете да имате няколко независими връзки към Интернет на един сървър.

Хардуер

Нашите хибридни сървъри поддържат аналогови и цифрови телефонни линии (много на брой) по меден кабел, Интернет LAN, ADSL, PPPoE, Fiber Optics (VoIP оператори), ISDN BRI (до 32 броя), ISDN PRI (до 8 броя), GSM Gateways.

В колцентровете най-често се използват софтиерни телефони в комбинация с качествени, шумоизолирани с лушалки с микрофон.

Как работи

В зависимост от крайния потребител, входящият му разговор постъпва във Вашата хибридна мрежа (5) през избраната от Вас свързаност към VoIP операторите (6). Изходящите обаждания се рутират според най-евтината дестинация.

При приключване на разговора се записва информация за продължителността, дестинацията и цената му. Отчита се натовареността на всеки отделен оператор. За входящите разговори може да се конфигурират опашки и хънтинг групи. Стратегиите, които може да ползвате при обслужване на входящи разговори са: "Звънят всички", "Избор на случаен, свободен оператор", "Последователен избор на свободен оператор", "Избор на оператор, приел обаждане най-отдавна" и "Избор на оператор с най-малко проведени разговори".

Възможно е да се реализират гласови менюта, запис на всички разговори в MP3 формат; монитор на кол-центъра в реално време и много други.

Всичко описано става автоматично, без намеса на служител(и).

Софтуер

Предлагаме софтуер за статистика на кол-центъра - натоварване по часове, дни, месеци и др.; следене натовареността на линиите; графики, експорт към MS Excel® и др.

Решения

» Решения за пренос на глас по IP ...


"
Кол-център


Нови възможности
Преценете сами каква IP централа, крайни устройства и инфраструктура са Ви необходими - напълно автоматично. Ако желаете, може да поискате и оферта за избраното. Опитайте сами »

»   телефонна централа
Информация за контакт с нас Клиентите, които ни се довериха Продуктите, които внасяме или произвеждаме Решенията, които реализираме Технологиите, които използваме Начало