Web Analytics

     Как да купя? » Поддръжка » Документи » Мултимедиа » Термини » Търсене » Карта на сайта » Партньори

Home
HomeHomeTechnologySolutionsProductsOur CustomersAbout us

Home
» Начало » Технология » VoIP » Допълнителни възможности
VoIP

Обединява традиционната телефония с последните технологии в преноса на глас и видео за комуникационни цели

» Вече четете.    

Видеонаблюдение

Осъществява видеонаблюдение и запис на видео и събития по нов, прогресивен начин в IP преносна среда

Контрол на достъпа

Контролира пропускателния режим и работното време чрез последно поколение технологии - RFID, биометрия и др.

Автоматизация

Прави невъзможното - възможно; Контрол на произволни електроуреди, по произволен начин, от произволно място

» Искате това?    

За какво още, освен за VoIP може да използвате сървъра си

Хибридните системи са подходящи и за много други дейности, освен IP телефония. Не е ли това мечтата на всеки мениджър или собственик - един сървър да поеме цялата комуникация в организацията - телефония, управление на мрежата, интернет досъп, e-mail и др.?

Контрол на достъпа

С добавяне на допълнителни устройства (RFID четци, бариери, турникети и др.) и инсталиране на допълнителен софтуер Вие може да имате завършена система за контрол на достъпа и работното време.

Вместо рутер

Нашите системи могат да рутират трафик - организирайте своята хибридна мрежа, както пожелаете - с под-мрежи, VLAN и т.н. Споделете общата интернет връзка със целият офис.

Вместо FireWall

Нашите системи имат вградени защитни стени - използвайте ги за да повишите сигурността на Вашата хибридна мрежа. Можете да ограничавате дори публичния достъп до WEB сървърите си. Скрийте вътрешните компютри от интернет - така няма да пострадате от атаки към вътрешните си машини.

Вместо шейпър

Ограничавайте трафика от и към всяко IP във мрежата си без допълнително устройство. Да, толкова е просто.

Вместо сървър с БД

Нашите системи имат вграден сървър за База Данни. Можете да го използвате, за да складирате фирмената си информация.

И още

С инсталиране на допълнителен софтуер, можете да се сдобиете със счетоводни програми, такива за следене и организация на бизнес прооцесите, да си направите Интранет, да организирате видеонаблюдение, охрана и т.н.

Автоматизация

С добавяне на допълнителни устройства (контролери, датчици, трансивъри и др.) и инсталиране на допълнителен софтуер, Вие ще можете да контролирате всеки електрически уред в офиса или сградата си.

Вместо WEB сървър

Нашите системи имат вграден WEB сървър - няма нужда да плащате за хостинг на никого - поддържайте до 100 домейна (www.firma.com) директно от нашите системи!

Вместо E-mail сървър

Нашите системи имат вграден E-Mail сървър - създайте колкото искате e-mail акаунта за своите служители, партньори и приятели (priatel@company.com). Да не забравим - към който искате от домейните си!

Вместо FTP сървър

Нашите системи имат вграден FTP сървър - организирайте UPLOAD/DOWNLOAD за своите служители или клиенти (драйвъри, брошури и т.н.). Единственото ограничение е размера на дисковете на сървъра Ви. Е, максималният размер е около 1 TB, което е повече от достатъчно.

Поддръжка за оптика и VLAN

Пълна поддръжка на Виртуални LANове (VLAN).

Още по темата

» Кога печелите при инсталация на собствен VoIP сървър в мрежата си...

"
За какво още, освен за VoIP може да използвате сървъра сиНови възможности
Преценете сами каква IP централа, крайни устройства и инфраструктура са Ви необходими - напълно автоматично. Ако желаете, може да поискате и оферта за избраното. Опитайте сами »

»   телефонна централа
Информация за контакт с нас Клиентите, които ни се довериха Продуктите, които внасяме или произвеждаме Решенията, които реализираме Технологиите, които използваме Начало